eduadvisor.gr | Το Εκπαιδευτικό Portal!

Register Login

Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού | ΤΕΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού | ΤΕΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Hot

Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού | ΤΕΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στοιχεία επικοινωνίας

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Στερεάς Ελλάδας
1o χιλ. ΠΕΟ Θήβας – Ελευσίνας, ΤΚ 32200 Θήβα
Τηλ. 22620 22569 - 22620 25244, Φαξ. 22620 89605

Ίδρυμα

Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού

Επιστημονικοί τομείς

  • Logistics
  • Επιστήμες διοίκησης (Οργάνωση & Διοίκηση)

Περιοχή

Θήβα

Περιγραφή

Στο Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού -το οποίο έχει έδρα τη Θήβα- λειτούργησε για πρώτη φορά το 2005. Στο Τμήμα φοιτούν περισσότεροι από 1100 φοιτητές, στους οποίους προσφέρονται τα απαραίτητα θεωρητικά και εργαστηριακά μαθήματα, προκειμένου να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και ικανότητες στο γνωστικό αντικείμενο της Εφοδιαστικής Διοίκησης (Logistics Management) και ευρύτερα της Διοίκησης της Εφοδιαστικής Αλυσίδας (Supply Chain Management). Το Τμήμα ΔΣΕ έχει αξιολογηθεί από εξωτερικούς εμπειρογνώμονες (ΗΠΑ, ΗΒ, Κύπρο) με θετικά αποτελέσματα μέσω των διαδικασιών της Α.ΔΙ.Π.(Φεβρουάριο, 2014).

Το Τμήμα παράλληλα με την προσφορά της κατάλληλης εκπαίδευσης των φοιτητών του, συνεργάζεται και με τις παραγωγικές επιχειρήσεις και οργανισμούς που εδρεύουν κυρίως στις βιομηχανικές περιοχές Σχηματαρίου και Οινοφύτων, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής (π.χ Θριάσιο Πεδίο, Πειραιάς). Στοχεύει επίσης στη προαγωγή της έρευνας, καθώς με τη λειτουργία των εργαστηρίων, τα οποία πρόκειται να επεκταθούν και σε άλλα γνωστικά αντικείμενα, συμβάλλει στην ενίσχυση της ερευνητικής προσπάθειας όλων των μελών του Διδακτικού Προσωπικού, καθώς και τη δημιουργία προϋποθέσεων για διευρυμένη συμμετοχή και των φοιτητών. Το Τμήμα ΔΣΕ συμμετέχει ενεργά ως συντονιστής ή εταίρος σε Εθνικά και Ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα (π.χ. Αρχιμήδης ΙΙ & ΙΙΙ, Erasmus plus & Horizon 2020).

Τα μέλη Εκπαιδευτικού Προσωπικού του Τμήματος διαθέτουν βαθειά γνώση και εμπειρία στα γνωστικά τους αντικείμενα, όπου σε συνδυασμό με τον δυναμισμό των Επιστημονικών και Εργαστηριακών Συνεργατών δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για την αποτελεσματική και άμεση διάχυση της πληροφορίας και εμπέδωσης των απαραίτητων γνώσεων προς όφελος των φοιτητών μας. Τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων μας είναι κατοχυρωμένα σύμφωνα με το ΠΔ. 174/2006.

Σύμφωνα με πρόσφατες διαπιστώσεις και έρευνες το επάγγελμα του στελέχους logistics (logistian) συμπεριλαμβάνεται ως ένα από τα 10 επαγγέλματα με την υψηλότερη ζήτηση (2014). Επομένως, εκτιμάται ότι οι προοπτικές απασχόλησης των πτυχιούχων μας είναι ιδιαίτερα ευοίωνες. Μπορούν να στελεχώνουν τόσο ως στελέχη (logistian), όσο και ευρύτερα ως στελέχη διοίκησης επιχειρήσεων τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Παράλληλα, ως ενεργοί πολίτες συμμετέχουν ενεργά στην κοινωνική και πολιτική ζωή της χώρας.

Με την αναμόρφωση του προγράμματος Σπουδών που προτείνεται για εφαρμογή από το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015, το Τμήμα θα καταστεί εξαιρετικά ανταγωνιστικό τόσο στην Ελλάδα, όσο και διεθνώς. Ειδικότερα, θα επιτρέψει την προσφορά σύγχρονων γνώσεων στους φοιτητές μας, τη διεύρυνση των συνεργασιών μας με εθνικούς και διεθνείς φορείς, καθώς και την απόκτηση συγκριτικού πλεονεκτήματος στους αποφοίτους ως προς την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Επικοινωνήστε με το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό οργανισμό, συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα:

 The form could not be submitted

Αξιολογήσεις χρηστών (Oι αξιολογήσεις που γίνονται από τους χρήστες του site μας αποτελούν προσωπικές τους απόψεις και ουδεμία σχέση έχουν με το eduadvisor.gr)

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις χρηστών για αυτή την καταχώρηση.

Για να γράψετε μια κριτική παρακαλώ εγγραφείτε ή συνδεθείτε!
 

© 2013 eduadvisor.gr
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του eduadvisor.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή χωρίς επεξεργασία, δίχως γραπτή άδεια του εκδότη.

Top Desktop version